Officiële Intex Dealer

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Home » Trampolines » Ronde trampolines

Ronde trampolines

Wanneer je aan een trampoline denkt dan zie je vaak een ronde trampoline voor je. De meeste trampolines voor thuisgebruik worden ook in de ronde vorm verkocht. Door de ronde vorm van de trampoline blijft de springervaring op elk punt redelijk gelijk. Ideaal voor kinderen die alle kanten op springen. De rechthoekige trampolines hebben een andere springervaring en worden standaard bij wedstrijden gebruikt. Dit houdt natuurlijk niet in dat je voor thuisgebruik perse een ronde trampoline nodig hebt. In ons assortiment vind je ronde trampolines in verschillende soorten en maten. Maak gebruik van de filteropties en vind snel de voor jou geschikte ronde trampoline.

Filter

Waarom een ronde trampoline kopen?

Naast enkel de vorm zijn er meer verschillen tussen rechthoekige en ronde trampolines. De springervaring is namelijk per vorm verschillend. Dit komt doordat bij een ronde trampoline alle veren dezelfde lengte en vooral dezelfde spanning hebben. Bij een rechthoekige vorm is dat anders. Bij een ronde trampoline voelt het alsof elk stuk hetzelfde springt. Ideaal voor kinderen. Professionals gebruiken een rechthoekige trampoline. Dit is voornamelijk omdat je met deze vorm eenvoudiger op je plaats kan blijven springen. Iets wat fijner is voor technische oefeningen. Mocht je in je tuin geen ruimte hebben voor een ronde trampoline, ga dan gewoon voor een rechthoekige vorm. Kinderen kunnen hier ook uitermate prima mee overweg.

Veelgestelde vragen over ronde trampolines

Bij onze klantenservice krijgen we vaak dezelfde vragen over onze ronde trampolines. Onze klantenservicemedewerkers hebben de meest gestelde vragen in kaart gebracht en hieronder voor jullie beantwoord.

Hoe kies ik een ronde trampoline uit?

Het maken van een keuze voor een trampoline begint normaal bij de keuze van de vorm. Mocht je graag een ronde trampoline willen dan is het belangrijk om daarna na te denken over het formaat, maar voornamelijk over de kwaliteit en of je graag een veiligheidsnet erbij wilt. Dit biedt extra bescherming en maakt de kans op ongelukjes een stuk kleiner.

Hoe zet je een trampoline in elkaar?

Het vergt wat werk, maar een ronde trampoline heb je zo in elkaar gezet. Bij elke trampoline ontvang je een overzichtelijk stappenplan. Het allergrootste model zet je met twee personen binnen zo’n twee uur in elkaar.

Is trampoline springen goed voor je?

Het antwoord hierop is JA! Trampoline springen is een erg leuke manier om te werken aan je gezondheid. Het stimuleert gewichtsverlies, maar is daarnaast ook nog eens goed voor je botten. Springen op een trampoline is namelijk erg goed voor je botopbouw.

Welke trampoline is veilig?

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar al onze trampolines zijn langdurig getest en voldoen aan alle veiligheidseisen. Het is altijd mogelijk dat iemand bijvoorbeeld zijn enkel verzwikt bij het springen of dat iemand van een trampoline af valt. Het is mogelijk om een veiligheidsnet aan te schaffen bij een trampoline. Hierdoor verklein je de kans al dat iemand van de trampoline af valt.

 Gratis verzending boven €50,-

 14 dagen bedenktijd

 Deskundige klantenservice

Heb je hulp nodig?
Het kiezen van het juiste product is niet zo eenvoudig als het lijkt. 
Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen?
Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@outdoordealer.nl