Officiële Intex Dealer

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Home » Trampolines » Rechthoekige trampolines

Rechthoekige trampolines

Een rechthoekige trampoline is de meest gekozen vorm bij de keuze voor een trampoline. De rechthoekige vorm is erg praktisch voor de meeste tuinen. In de meeste gevallen kan hierdoor ook een groter formaat trampoline gekozen worden. Een rechthoekige trampoline is niet alleen erg praktisch voor de plaatsing in de tuin, maar ook bij het springen is een rechthoekige trampoline ideaal. Door de rechthoekige vorm blijf je makkelijker op je eigen plek springen. Ben je er nog niet helemaal uit welke trampoline het beste bij jouw wensen past? Gebruik dan onze filteropties om je keuze te beperken en vind zo de meest geschikte rechthoekige trampoline voor jouw tuin.

Filter

De voordelen van een rechthoekige trampoline

Rechthoekige trampolines hebben bepaalde voordelen ten opzichte van ronde trampolines. Naast dat de vorm erg praktisch is voor de meeste tuinen, zorgt het voor een totaal andere springervaring. Door de rechthoekige vorm van de trampoline zal je veel makkelijker op je eigen plek kunnen blijven springen. Dit komt mede doordat de spanning van de veren op sommige plekken sterker is dan op andere plekken. Professionele atleten zal je ook altijd op rechthoekige trampolines hun kunsten zien uitvoeren.

Veelgestelde vragen over rechthoekige trampolines

Bij onze klantenservice krijgen we vaak dezelfde vragen over onze rechthoekige trampolines. Onze klantenservicemedewerkers hebben de meest gestelde vragen in kaart gebracht en hieronder voor jullie beantwoord.

Hoe kies ik een rechthoekige trampoline uit?

Meestal begint de keuze voor een trampoline bij de keuze voor de vorm. Als je er zeker van bent dat je een rechthoekige trampoline wilt dan is het slim om jezelf de vraag te stellen of je de trampoline in wilt graven of dat je dat liever niet doet. Dit zal invloed hebben op het type trampoline. Daarnaast is het goed om na te denken over of je een trampoline met of zonder veiligheidsnet wilt.

Hoe zet je een trampoline in elkaar?

Veel mensen denken dat het in elkaar zetten van een trampoline een zware klus is, maar dit valt reuze mee. Volg het stappenplan in de meegeleverde handleiding en binnen een uur of twee heb je de trampoline al in elkaar gezet.

Is trampoline springen goed voor je?

Het is niet alleen erg leuk, maar ook erg gezond! Trampoline springen stimuleert namelijk gewichtsverlies en is ook nog eens goed voor je botten. Springen heeft namelijk een positief effect op de botopbouw en het gaat bontontkalking tegen!

Welke trampoline is veilig?

Al onze trampolines zijn uitgebreid getest en hebben diverse veiligheidskeurmerken gekregen. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat iemand van de trampoline af valt. Door gebruik te maken van een veiligheidsnet zorg je ervoor dat deze kans ook enorm afneemt.

 Gratis verzending boven €50,-

 14 dagen bedenktijd

 Deskundige klantenservice

Heb je hulp nodig?
Het kiezen van het juiste product is niet zo eenvoudig als het lijkt. 
Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen?
Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@outdoordealer.nl