Officiële Intex Dealer

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Home » Trampolines » Trampolines met net

Trampolines met net

Wil jij er zeker van zijn dat je kinderen veilig op een trampoline kunnen rondspringen? Dan doe je er goed aan om te kiezen voor een trampoline met net. Door de toevoeging van het veiligheidsnet aan de trampoline is het niet mogelijk om van de trampoline af te vallen. Trampolines zijn al veilig, maar door toevoeging van het net weet je zeker dat de kans op ongelukken minimaal is. Op sommige veiligheidsnetten is zelfs een sprongmeter aangebracht! Zo kan je ook nog eens zien hoe hoog je nou eigenlijk kunt springen. Maak gebruik van de filteropties op deze pagina om de voor jou meest geschikte trampoline met net te vinden.

Filter

Trampoline met veiligheidsnet

Minimaliseer de kans op vervelende ongelukken en blessures met een veiligheidsnet op je trampoline. Springen op een trampoline is enorm veilig, maar zonder veiligheidsnet bestaat er altijd de kans dat er iemand naast de trampoline terecht kan komen. Vaak loopt dit goed af, maar prettig is dit natuurlijk niet. Een trampoline met veiligheidsnet zorgt ervoor dat je niet meer van de trampoline af kunt vallen. Zo kan je met een gerust hart kinderen hun gang laten gaan tijdens het trampolinespringen. Trampolines met net zijn beschikbaar in een ronde en een rechthoekige vorm.

Veelgestelde vragen over trampolines met net

Bij onze klantenservice krijgen we vaak dezelfde vragen over onze trampolines met net Onze klantenservicemedewerkers hebben de meestgestelde vragen in kaart gebracht en hieronder voor jullie beantwoord.

Hoe kies ik een trampoline uit?

Bij het uitkiezen van een trampoline is het belangrijk om na te denken over de vorm. Is een ronde trampoline meer geschikt in jullie tuin? Of is dat toch een rechthoekige. Daarna is het belangrijk om jezelf de vraag te stellen of je de trampoline in wilt graven of dat je deze liever op poten opzet. Heb je op beiden vragen een antwoord dan filter je op de formaten die passen in jullie tuin en kijk je naar het budget dat je aan een trampoline wilt spenderen. Op deze manier kom je uit bij de meest geschikte trampoline voor jouw gezin.

Hoe zet je een trampoline met net in elkaar?

Het opzetten van een trampoline met net is enorm eenvoudig. De meegeleverde handleiding beschrijft stap voor stap hoe je de trampoline in elkaar zet. In de meeste gevallen zal dit 1 á 2 uur van je tijd kosten. Het is wel handig wanneer je dit met twee personen kan uitvoeren.

Is trampoline springen goed voor je?

Het is zelfs ontzettend gezond! Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen heeft dit een positief effect op de gezondheid. Zo verbrand je veel energie, wat gewichtsverlies stimuleert. Daarnaast is het zelfs ontzettend goed voor je botten. Trampoline springen heeft namelijk een positief effect op de verkalking van de botten en is erg goed voor de botopbouw.

Is een trampoline met net veilig?

Veiliger dan een trampoline met net wordt het niet. Al onze trampolines zijn uitgebreid getest en voldoen aan alle veiligheidsnormen, maar het is natuurlijk altijd mogelijk dat iemand van de trampoline valt. Bij een trampoline met net is dit niet meer mogelijk.

 Gratis verzending boven €50,-

 14 dagen bedenktijd

 Deskundige klantenservice

Heb je hulp nodig?
Het kiezen van het juiste product is niet zo eenvoudig als het lijkt. 
Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen?
Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@outdoordealer.nl