Officiële Intex Dealer

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Home » Trampolines » EXIT trampolines

EXIT trampolines

Een trampoline van het merk EXIT kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Al onze trampolines zijn van het hoogwaardige merk EXIT Toys. Met deze trampolines kan je elke kant op. Voor elk gezin is er een passende EXIT trampoline te vinden. Of je nu op zoek bent naar een ronde trampoline of graag een trampoline met veiligheidsnet wilt aanschaffen. Laat je kinderen niet langer wachten, maak snel gebruik van de filteropties op deze pagina en vind de meest geschikte EXIT trampoline voor jouw gezin.

Filter

Haal een kwaliteit in huis met een EXIT trampoline

De trampolines van het Nederlandse merk EXIT zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidsnormen. Daarnaast zijn ze ook nog een erg eenvoudig om in elkaar te zetten. De grootste EXIT trampolines zijn binnen zo’n 2,5 uur in elkaar gezet. Zo hoeven je kinderen niet al te lang te wachten tot zij hun energie kwijt kunnen op hun nieuwe trampoline. Maak je verder ook geen zorgen over eventuele schadeproblemen. De trampolines van EXIT zijn van hoogwaardig materiaal gemaakt en op het frame heb je maar liefst 5 jaar garantie. 

Wat kost een EXIT trampoline?

 Gratis verzending boven €50,-

 14 dagen bedenktijd

 Deskundige klantenservice

Heb je hulp nodig?
Het kiezen van het juiste product is niet zo eenvoudig als het lijkt. 
Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen?
Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@outdoordealer.nl