Officiële Intex Dealer

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Home » Trampolines

Trampolines

Een eigen trampoline in de tuin, welk kind droomt hier nou niet van? Maak dromen werkelijkheid met een van onderstaande trampolines. Voor elke tuin is er een geschikte trampoline te vinden. Of je nu een ronde of een rechthoekige trampoline zoekt, een grote of een kleine of een trampoline met net. Voor elke specifieke wens is er een geschikte trampoline te vinden. Willen je kinderen liever vandaag dan morgen trampolinespringen? Maak dan snel gebruik van onze filteropties en vind de voor jullie passende trampoline.

Filter

Snel een trampoline kopen?

De populariteit van trampolines neemt de laatste jaren enorm toe. Zeker in de warmere maanden van het jaar is de vraag naar trampolines enorm hoog. We proberen op onze website zoveel mogelijk informatie te bieden zodat je snel de juiste keuze voor een trampoline kunt maken. Mocht je de keuze voor 17:00 hebben gemaakt, dan zorgen wij ervoor dat we jouw trampoline dezelfde dag nog inpakken en meegegeven aan onze bezorgdiensten. In de meeste gevallen heb je jouw trampoline dan de volgende dag al in huis.

Veelgestelde vragen over trampolines

Bij onze klantenservice krijgen we vaak dezelfde vragen over onze trampolines. Onze klantenservicemedewerkers hebben de meestgestelde vragen in kaart gebracht en hieronder voor jullie beantwoord.

Hoe kies ik een trampoline uit?

Bij het uitkiezen van een trampoline is het belangrijk om na te denken over de vorm. Is een ronde trampoline meer geschikt in jullie tuin? Of is dat toch een rechthoekige. Daarna is het belangrijk om jezelf de vraag te stellen of je de trampoline in wilt graven of dat je deze liever op poten opzet. Heb je op beiden vragen een antwoord dan filter je op de formaten die passen in jullie tuin en kijk je naar het budget dat je aan een trampoline wilt spenderen. Op deze manier kom je uit bij de meest geschikte trampoline voor jouw gezin.

Hoe zet je een trampoline in elkaar?

Het in elkaar zetten van een trampoline is makkelijker dan je denkt. Bij al onze trampolines ontvang je een overzichtelijke handleiding waarbij we stap voor stap uitleggen hoe je jouw trampoline in elkaar moet zetten. Bij de grootste trampolines zal je zo’n 2 uur bezig zijn met het in elkaar zetten.

Is trampoline springen goed voor je?

Jazeker! Trampoline springen is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook erg gezond voor de ouders. Trampoline springen heeft op verschillende manieren een positief effect op je gezondheid. Zo stimuleert het gewichtsverlies, maar is het onder andere ook erg goed voor je botten! Springoefeningen zijn namelijk erg goed voor de botopbouw en gaat bontontkalking tegen. 

Welke trampoline is veilig?

Laten we vooropstellen dat al onze trampolines veilig zijn. Alle trampolines in ons assortiment zijn uitgebreid getest en voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen. Het is wel veiliger om een trampoline met veiligheidsnet aan te schaffen. Dit heeft als voordeel dat kinderen niet van de trampoline af kunnen vallen. 

 Gratis verzending boven €50,-

 14 dagen bedenktijd

 Deskundige klantenservice

Heb je hulp nodig?
Het kiezen van het juiste product is niet zo eenvoudig als het lijkt. 
Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen?
Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@outdoordealer.nl