Officiële Intex Dealer

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Home » Opblaasboten » SUP boards

SUP boards

Wil jij het water op het met eigen SUP board? Maak dan je keuze uit een van onze SUP boards. Al onze SUP boards zijn opblaasbaar waardoor deze enorm eenvoudig mee te nemen zijn. Je vouwt ze compact op en neemt ze makkelijk mee in de bijgeleverde draagtas. De SUP boards in ons assortiment zijn van het hoogwaarde merk Hydro Force. Hierdoor ben je verzekerd van een hoge kwaliteit SUP board tegen een scherpe prijs. Zoek jouw ideale SUP board uit en binnen no-time sta jij te peddelen op je eigen opblaasbare SUP board.

Filter

Opblaasbare paddle boards

Een SUP board wordt vaak ook wel eens een paddle board genoemd. Als je mensen in actie op een SUP board ziet staan dan begrijp je direct waarom dit zo is. SUP staat ook voor Stand Up Paddle. In principe sta je op een surfplank en peddel je jezelf vooruit. Vaak wordt dit gedaan op een rustig stuk water waardoor je heerlijk kunt genieten van het water en de omgeving. Het ‘suppen’ wordt vaak gezien als een heerlijk relax moment. 

Met onze opblaasbare paddle boards bent je verzekerd van een compleet pakket om direct aan de slag te gaan. Onze paddle boards worden standaard inclusief allerlei accessoires geleverd. Zo wordt de Hydro Force Compact SUP standaard geleverd inclusief handpomp, leash en handige draagtas. Zo ben je van alle gemakken voorzien voor wanneer je wilt gaan suppen.

 

 Gratis verzending boven €50,-

 14 dagen bedenktijd

 Deskundige klantenservice

Heb je hulp nodig?
Het kiezen van het juiste product is niet zo eenvoudig als het lijkt. 
Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen?
Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@outdoordealer.nl