Officiële Intex Dealer

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Home » Opblaasboten » Opblaasboten met motor

Opblaasboten met motor

Op zoek naar een opblaasboot met motor? Als je geen zin hebt om de hele tijd te peddelen dan is een opblaasboot met motor de perfecte uitkomst. Je hoeft niet in te leveren op rustige vaartocht aangezien de motoren erg stil zijn. Ga lekker zitten en geniet deze zomer heerlijk vanaf het water met een opblaasbare boot met motor. Hulp nodig bij het vinden van een geschikte opblaasboot met motor? Maak gebruik van de filteropties om de perfecte opblaasboot dat voldoet aan jouw eisen te vinden.

Opblaasboot met motor kopen?

Wanneer je een opblaasboot met motor wilt kopen ben je bij OutdoorDealer.nl aan het juiste adres. Binnen ons assortiment hebben we kwalitatief hoogwaarde opblaasbare boten met motor opgenomen. Bijvoorbeeld van de merken Intex, Hydro Force en Sevylor. Laat het zware peddelen achterwegen en kom heerlijk tot rust op je eigen opblaasboot. Houd er wel rekening mee dat een buitenboordmotor vaak als combinatie bijbesteld wordt waardoor je nog een steun nodig hebt om de motor op te bevestigen. Op de productpagina’s wordt dit verder toegelicht.

Opblaasbare boten met elektromotor

Wil je helemaal van je rust genieten dan is een opblaasboot met elektromotor helemaal een uitkomst. Een elektromotor wordt ook wel een fluistermotor genoemd. De naam zegt het al, dit is een enorm stille motor. Hierdoor zal je nog meer kunnen genieten van al het moois om je heen. Helemaal in de geluiden van de natuur. 

 Gratis verzending boven €50,-

 14 dagen bedenktijd

 Deskundige klantenservice

Heb je hulp nodig?
Het kiezen van het juiste product is niet zo eenvoudig als het lijkt. 
Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen?
Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@outdoordealer.nl