Officiële Intex Dealer

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Home » Opblaasboten

Opblaasboten

Op zoek naar een opblaasboot? Bij OutdoorDealer.nl vind je opblaasboten voor verschillende doeleinden en in verschillende prijsklassen. Of je nu een goedkope opblaasboot voor recreatief gebruik zoekt of een meer sportieve kayak of opblaasboot met motor zoekt, bij ons ben je aan het juiste adres. Met deze opblaasboten heb je een zomer vol plezier voor het gehele gezin. Door de eenvoud van het opblazen en leeg laten lopen van de opblaasboten zijn ze enorm makkelijk om mee te nemen. Maak gebruik van de filteropties op deze pagina om de opblaasboot die het beste bij jouw wensen past te vinden.

Filter

Opblaasboten inclusief peddels

Veel van de beschikbare opblaasboten worden geleverd inclusief peddels. Zo kan je direct bij levering het water op om heerlijk te gaan peddelen. Bekijk bij het maken van je keuze voor een opblaasboot goed naar de specificaties. Denk van te voren goed na over waarvoor jij je opblaasboot wilt gaan gebruiken. Zo hebben we opblaasbare boten in ons assortiment die geschikt zijn voor 1 persoon, 2 personen, 3 personen of 4 personen. Daarnaast zijn sommige opblaasboten geschikt voor rustige rivieren, de andere zijn weer geschikt om een elektrische buitenboordmotor aan te bevestigen. 

Wat kost een opblaasboot?

 Gratis verzending boven €50,-

 14 dagen bedenktijd

 Deskundige klantenservice

Heb je hulp nodig?
Het kiezen van het juiste product is niet zo eenvoudig als het lijkt. 
Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen?
Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@outdoordealer.nl