Officiële Intex Dealer

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Home » Luchtbedden » Intex luchtbedden

Intex luchtbedden

De luchtbedden van Intex zijn ongekend populair. Intex luchtbedden kan je opdelen in luchtbedden geschikt voor thuis of voor tijdens het kamperen. Maar voor beiden segmenten staan de luchtbedden van Intex bekend om hun hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen. Daarnaast worden de luchtbedden standaard geleverd met 1 jaar fabrieksgarantie. Voor elk budget en voor elke toepassing is er wel een geschikt Intex luchtbed te vinden. Gebruik de filteropties op deze pagina en kies jouw perfecte Intex luchtbed uit.

Filter

Intex matrassen

De luchtbedden van het merk Intex kunnen prima ter vervanging van een matras gebruikt worden. Wanneer je bezoek krijgt kan je met een gerust hart je gasten laten overnachten op een van deze hoogwaardige luchtmatrassen. De Intex luchtbedden zijn verkrijgbaar als 1-persoons of 2-persoons matrassen. Let bij de keuze van een Intex matras goed op de afmetingen van het specifieke product. Er is veel variatie beschikbaar waardoor niet elk 1- of 2-persoons luchtbed dezelfde afmetingen heeft. 

 Gratis verzending boven €50,-

 14 dagen bedenktijd

 Deskundige klantenservice

Heb je hulp nodig?
Het kiezen van het juiste product is niet zo eenvoudig als het lijkt. 
Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen?
Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@outdoordealer.nl