Officiële Intex Dealer

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Home » Luchtbedden

Luchtbedden

Ben je op zoek naar luchtbed dat je kan gebruiken als slaapplek? Handig voor wanneer er onverwachts bezoek langskomt of om te gebruiken tijdens het kamperen. Luchtbedden zijn er in verschillende formaten en typen. Zo bieden we luchtbedden met ingebouwde pomp aan en bestaat ons assortiment uit luchtbedden van merken zoals Intex, Coleman, Outwell en Aerobed. Maak gebruik van de filteropties op deze pagina om een luchtbed dat voldoet aan jouw wensen te vinden en koop je luchtbed eenvoudig online.

Filter

Opblaasbaar bed bestellen

De luchtbedden in ons assortiment lenen zich uitermate om te gebruiken als opblaasbaar bed. De opblaasbare bedden zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, dikten en materialen. Zo bieden wel opblaasbare bedden aan die geschikt zijn voor 2-personen, maar ook standaard 1-persoons luchtbedden. Qua comfort hoeven opblaasbare bedden bijna niet meer onder te doen voor normale bedden. Zo kan je gasten altijd een fijne slaapplek bieden.

 Gratis verzending boven €50,-

 14 dagen bedenktijd

 Deskundige klantenservice

Heb je hulp nodig?
Het kiezen van het juiste product is niet zo eenvoudig als het lijkt. 
Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen?
Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@outdoordealer.nl