Officiële Intex Dealer

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Home » Koeltassen » Mini koeltassen

Mini koeltassen

Ben je op zoek naar een mini koeltas om bijvoorbeeld je maaltijd vers in te houden? In ons assortiment vind je mini koeltassen al vanaf 5 liter inhoud. Ideaal wanneer je weinig bergruimte hebt of wanneer je slechts enkele producten koel wilt houden. Bij ons vind je mini koeltassen van bekende merken zoals Easy Camp, Outwell en Campingaz. Hierdoor ben je van kwaliteit verzekerd en zal je lang plezier houden van je mini koeltas. Maak gebruik van de filteropties op deze pagina en vind de mini koeltas die het beste bij jou past.

Filter

Kleine koeltassen voor op reis of op de fiets

Een kleine koeltas is ideaal om mee te nemen op een trip. Of je nu op de fiets of met de auto een dagje uit hebt gepland, het is altijd handig om een klein koeltasje mee te nemen. Zo houd je blikjes drinken, medicijnen of eten goed gekoeld. Koeltassen komen in allerlei soorten en maten. Zo zijn er ook speciaal ontwikkelde koeltasjes voor op de fiets en voor in de auto. 

De kleine koeltassen zijn handig om mee te nemen voor wanneer je een dagje op reis gaat. Ze zijn een stuk flexibel en daardoor eenvoudig mee te nemen, maar houden je producten niet enorm lang koel. Wanneer je producten voor een langere tijd koel wilt houden zal je niet genoeg hebben aan een koeltas. Dan zal het slimmer zijn om te kijken naar een koelbox.

 

 Gratis verzending boven €50,-

 14 dagen bedenktijd

 Deskundige klantenservice

Heb je hulp nodig?
Het kiezen van het juiste product is niet zo eenvoudig als het lijkt. 
Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen?
Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@outdoordealer.nl