Officiële Intex Dealer

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Home » Koelboxen » Campingaz koelboxen

Campingaz koelboxen

Met een koelbox van het merk Campingaz ben je er zeker van dat je kwaliteit in huis haalt. Campingaz koelboxen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten te verkrijgen. Zo heeft Campingaz koelboxen ontwikkeld die geschikt zijn voor gebruik op een camping, maar vind je binnen het assortiment ook speciaal ontwikkelde koeltassen. Voor elke gelegenheid is er wel een geschikte koelbox te vinden. Maak gebruik van onze filteropties en vindt jouw perfecte Campingaz koelbox.

Filter

Elektrische campingaz koelboxen 12 volt

Naast de standaard koelboxen waarbij je gebruik maakt van koelelementen om je eten en drinken koel te houden kan je ook kiezen voor een elektrische koelbox van Campingaz. Deze elektrische koelboxen vind je onder de naam Powerbox Plus. Dit zijn erg stille koelboxen met een 12 volt aansluiting en zijn verkrijgbaar tot een inhoud van wel 36 liter. De elektrische Campingaz Powerbox koelboxen kunnen aangesloten worden op de autolader of via een omvormer op het 230V stroomnet. Zo kan je in de auto, maar bijvoorbeeld ook op de camping altijd genieten van gekoeld eten en drinken.

 Gratis verzending boven €50,-

 14 dagen bedenktijd

 Deskundige klantenservice

Heb je hulp nodig?
Het kiezen van het juiste product is niet zo eenvoudig als het lijkt. 
Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen?
Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@outdoordealer.nl