Officiële Intex Dealer

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Home » Koelboxen » Camping koelboxen

Camping koelboxen

Ben je op zoek naar een koelbox dat geschikt is voor op de camping? Zoek niet verder! Deze camping koelboxen zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik op de camping. Al deze koelboxen hebben een 230 volt aansluiting zodat je de koelbox gewoon kunt aansluiten op het stroomnet. De camping koelbox kan op die manier gewoon als camping koelkast functioneren! Wil je jouw camping koelbox ook tijdens de autorit kunnen gebruiken? Kijk dan eens bij onze 12 volt koelboxen of kies een camping koelbox die beiden aansluitingen heeft.

Filter

Camping koelkast

Al onze camping koelkasten hebben minimaal een 230 volt aansluiting. Je kunt onze koelboxen dus eenvoudig aansluiten op een normaal stopcontact. Op de camping heb je natuurlijk standaard stopcontact tot je beschikking. Zo kan je de koelboxen prima als camping koelkast gebruiken. Een aantal van deze koelboxen, zoals de compressor koelboxen, kunnen zelfs als vriezer gebruikt worden. 

Een aantal van de camping koelkasten heeft zelfs een 230 volt én een 12 volt aansluiting. Hierdoor kan je zelfs onderweg je boodschappen goed koel houden. Door de 12 volt aansluiting sluit je de koelbox namelijk gewoon aan op de aanstekerplug in je auto. Hierdoor is de koelbox geschikt voor in de auto én voor gebruik op de camping.

 

 Gratis verzending boven €50,-

 14 dagen bedenktijd

 Deskundige klantenservice

Heb je hulp nodig?
Het kiezen van het juiste product is niet zo eenvoudig als het lijkt. 
Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen?
Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@outdoordealer.nl