Officiële Intex Dealer

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Home » Koelboxen » Koelbox voor in de auto

Auto koelboxen

Ben je op zoek naar een koelbox voor in de auto? Houd onderweg eenvoudig al je eten en drinken koel met deze speciaal ontwikkelde koelkasten voor in de auto. Met deze handige auto koelboxen heb je in principe gewoon een koelkast in je auto. Doordat de koelboxen een 12 volt aansluiting hebben kan je ze gewoon aansluiten op de aanstekerplug in je auto en hoef je geen gebruik te maken van koelelementen. De speciaal ontwikkelde elektrische koelboxen voor in de auto zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Maak gebruik van de filteropties op deze pagina en vind jouw auto koelbox.

Filter

Koelkast voor in de auto

Door deze elektrische koelboxen heb je standaard een koelkast in je auto. Ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld veel op de weg zit voor werk. Houd je drinken, lunch en snacks heerlijk koel. Sluit de auto koelkast eenvoudig aan op de aanstekerplug. Sommige van deze koelboxen beschikken zelfs over de functie om de inhoud warm te houden. Zo kan je zelfs je warme maaltijden meenemen in je auto en op bestemming warm opeten! Een aantal Outwell koelboxen beschikken zelfs over een USB-poort. Zo kan je dus zelfs je telefoon opladen aan je auto koelkast.

 

 Gratis verzending boven €50,-

 14 dagen bedenktijd

 Deskundige klantenservice

Heb je hulp nodig?
Het kiezen van het juiste product is niet zo eenvoudig als het lijkt. 
Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen?
Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@outdoordealer.nl